Wednesday, January 12, 2011

TV3 jadi pelik..

Aku nak meludahkan perasaan.. Iyea.. Meludahkan... Korang prasan x waktu AJL aritu cameraman jadi cam plik2?? Contohnye waktu artis wat performance cameraman x close-up artis waktu yang sepatutnye... Aku tengok sambil senget pale sbb nak tgk muke artis... Kecik2kan mate sbb nak zoom kat artis.. Siap rase nak sengetkan tv supaya rase cam best... Kalau close up pun cam xbape best close up dia... Rapat sangat... jauh sangat... Aku ingatkan itu mmg satu teknik rahsia untuk buat bende tu cambest.. Tapi bile tengok rase cam xbest lak.. Rase cambest je kalau dapat smack cameraman... Aku ingatkan untuk AJL je ade prob camtu... Tapi bila semenjak2 ni tengok MHI(Malaysia Hari Ini) pun ade prob yang same... Cameraman cam sengal2 ubi kayu... Rase macam dorang pegang camera pakai tangan lak sbb senget benget... Pagi tadi pengacara MHI, Wardina siap kene gtau kat cameraman suh jangan close up sangat sbb nak kasi nampak handbag... Si Ally plak cameraman close up sangat sampai kalau Ally tegakkan badan rambut sume ilang... Haish... Mmg laa aku ni xpandai pegang camera... Tapi aku ni pandai tengok.. Da pandai tengok mule laa mulot nak ngomel2... Rasenye TV3 ni tgh train cameraman baru kot... Mintak2 betul la tekaan aku tu.. Sejuk skit ati kalau betul.. Ape2 pun kepada brader2 cameraman.. Itu camera kasi Cantik skeetttt... Sekian.. Trimasss....

3 comments:

susu said...

ade ka gitu, ishhh2..cameraman bru kot

Tuan Din said...

Wah.. perihatin betul lu beb...
cayalah...
Gua TAG lu di http://tuandin-tati.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

En.Perghh said...

susu- mungkin orang kamera baru la kot...

Tuan Din- Mane xprasan.. Jauh beza dengan yg bese kite tngk dulu..

Sila rate post ini!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...