Monday, January 10, 2011

Juara AJL ke-25!!

Juara Anugerah Juara Lagu Ke-25 adalah... Jeng jeng jeng(utk yg xtgk je... yg tngk diam2!!)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Ana Rafalli.... Gamba ni aku amek waktu dia dtg umah n men2 tiang kt depan umah(padahal google)
Tahniah diucapkan kepada Ana Rafalli kerana berjaya merangkul gelaran juara AJL ke-25.. Mesti ada yang cakap "ape lah keputusan","apekejadahnye die ni plak menang padahal banyak lagi lagu best..." "kenapa blah,blah,blah","why??!!" KENAPA?? Sebab juri pilih dia.. N rezeki dia... Da rasmi da pun... So nak cite ape pun da xguna... Trofi xpulang walaupun korang pum pang pum pang.. So ape yang terjadi biarkan terjadi... Ape2 pun tahniah diucapkan... kot.. =)

8 comments:

i am S!L4H.. said...

haha x leh bla yg las tu......thniah diucapkan.....kot....

*mcm x puas hti je en perghhh..hahaha perghh laju2 kt cni

En.Perghh said...

Hehehe.. xde ape yg xpuas ati... cume cam..cam... cam... haa... cam tulah... speeches(bak kata FBI).. kalau kita xsuke kita xuntung dia xrugi... n sebaliknya.. so hidup perlu diteruskan...

i am S!L4H.. said...

haha fbi tu mmg....lawak la die mlm td..ske fbi....heee

tbe2 hdup msti diteruskan..hdup msti perghh bole kan?haha

En.Perghh said...

Hahahaha.. boleh aje... pergh sungguh prangai kamu ni wahai silah..

xcyber said...

x suka la dia jd juara..
x minat!!!

En.Perghh said...

hahahaha.. Sbb tu pergh buat n3 ni.. sbb rmai yg xsuke... tapi suke o x... Juara AJL ke-25 sudah enjoy itu hadiah..

i am S!L4H.. said...

hah???ape mksud mu wahai en perghh??baik ke x baik??huwaaaaa T____T

*ish3..die dh mnang...biakan die..hohoh

En.Perghh said...

Sila4h-ramai yang tertanya2 kenapa dia menang... Ana Rafali menang sebab juri pilih dia.. Itu la sebabnya...

Sila rate post ini!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...