Thursday, January 13, 2011

IZAMIR RIDZWAN PENDRIVE GIVEAWAY!!!!

Den da kono laie.. Den kono tag. Tuan Din yang menge"tag" den nia haa... Tuan Din cakap yg ni pertandingan ke-2 dia masuk n dia nak ngaku loser... Ni den angin nih... Tuan Din.. Nia haa baru 1st den try haa... Kok x kono tag.. Mmg lagi haram den nak masuk.. huhuhuh... TQ Tuan Din kerana mengetag diriku ini... Ucapan terima kasih kepada Famili yang selalu beri sokongan.. Kawan2 dan tak lupe kepada kipas@fan(kalau ade laa) serta pengikut2... Ucapan terima kasih ini dibuat awal kerana mmg da tau yang Pergh akan dapat pendrive baru.. Semoga yang tengok tu jangan berkecil hati... Hahahaha.. Korang panas dengan statement tu?? Ape haku phehehehedulik.. Moh gheghamai join ni...

Pertandingan ini bertajuk IZAMIR RIDZWAN PENDRIVE GIVEAWAY!!!!

(ni Pergh copy dari Tuan Din) Pada yang nak join GA ni kena ikut peraturan di bwh:-

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. alang2 nak follow tu follow aku skali... ajak org kampung skali..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..(???)
3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar korang.. Link kan ke korang nye en3.


4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..Aku mmg cam bese..Kalau dapat mende camni mmg aku bagi follower aku jek.. bia dorg sttlekan... Sbb.. emmm.. Sbb... Haa.. sbb tu laa...(??)



Kenapa aku letak 6?? Sebab...mmm... mmm... The more the merrier...haa.. butut3(gaya apek)... Selamat2... Habis suda n3..

3 comments:

Tuan Din said...

Pergh.. aku tertinggai arahan ke 5.
5. Pergi komen & buat link ker Izamir punya entry pasal peraduan tu...
Gua baru Edit kat Entry gua... sorry.. tercicir...
Good Luck!!

En.Perghh said...

stylo... hahahaha... xpe2...

i am S!L4H.. said...

perghhhh..dh abis la trikh ni..
sy 2 hri x bkak blog...ad mslh tnet..
sorii la en perghh..
di harap jgn menyesal tag sy..hahahahah

Sila rate post ini!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...