Monday, December 20, 2010

Salah satu punca kemalangan di Rembau!!

Vrooommm!!laju kereta aku meluncur.. Tapi sebab da malam... Aku limitkan 60 je... Just berjaga2.. da banyak kes kemalangan da kat area umah aku nih... nak kate rempit.. jarang aku tengok dak rempit kat cni.. lampu sumer complete... tak banyak lubang.....Creeettttt... Fuh... nasih baik dalam aku mengelamun tu sempat brek... Kalau eksiden ni... Parah aku... Semperit betul dorang nih... Perghhhhh laaa siap lepak ngan member2 kat tengah jalan... nak lepak len kali balik la umah woi!!! Korang ni xreti jaga diri sendiri laa.... Hadoyai.... Cube pembace tengok dorang ni... Kuang asam betul....











Selambe je melepak kat tgh..

aku da high beam pun wat derk je...

hahahaha.. akhirnye dorang mengalah...

lembu : ko tengok ape?? kitotang nak lepak... lantak laa... bukan jalan bapak ko pn!!

kecik2 da kuang asam... bad influence btul mak bapak dorang...
Haaaa... sebab tu orang cakap bodoh macam lembu... Duk tgh2 jalan.... selambe je.. naseb bek xlanggar... aku kemain la baik brek bile nampak dorang ni... tp dorang ni kuang ajar sngt... tapi jangan horn pada binatang ni... kalau kambing xpe... kalau horn takut ade yang terkejut n terhorn keta korang t.. tu petua orang bagi.. hehehhe... ni naseb baik lembu... kalau kerbau... lagi horror binatang tuu... pandang macam nak gadoh... dengan tanduk besa die... pergh... kalau kene rodok tu.. konfem chow cincau... da ramai da eksiden langgar lembu n kerbau nih.. infact aku sendiri penah tengok scene tu... kereta satria ngan kerbau.. pastu van ngan lembu.. dasat kerosakan pda kereta tu... hati2 la yea bila memandu... ingat orang tersayang... kelajuan membunuh... semoga anda sihat selalu..boleh share utk meber2 yg nak gi rembau... huhuhuhu...

2 comments:

eQin_BaD said...

haha.. lembu rupenye... :D

En.Perghh said...

haaa... nampak macam lembu biase... tapi dorANg ni kuang ajaqqq!!!

Sila rate post ini!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...