Thursday, December 16, 2010

Berita Baik untuk Mane yang mengidam iPhone4

Inginkan iPhone 4, iPod Touch dan banyak lagi hadiah2 lain yang pergh??!!! Join la Pertandingan “The Commentables” Cadbury sekarang.. Klau nak join senang aje.. korang gi kat sini.. pastu tekan 'like' dulu... pastu daftar untuk masuk pertandingan tu deangan mengisi maklumat peribadi... yela..cane diorang nak contact klau xbgi kan?? xpun letak je name aku.. pastu korang jawab... =P Korang dikehendaki untuk cipta skrip terbaik sekreatif mungkin untuk men'link'kan skrip tu ngan cerita yang dorang suh korang 'link'kan... faham x?? kalau xpaham ke ade soalan ke.. korang gi je lah sini..

Hadiah yg ditawarkan kalau buat skrip..
Tompek pertamo@first prize x 5 – Apple iPhone 4(yg ni yg ramai nak nih)
Tompek ko-duo@second prize x 5 – Apple iPod Touch
Tompek ko-tigo@Third Prize x 5 – Golden Half Camera
Hadiah Sesagu hati@Consolation Prize x 15 – 2 GSC Movie Voucher
Kalau mengundi:
Tompek pertamo@first prize x 5 – Apple iPod Shuffle
Tompek ko-duo@second prize x 5 – Ultra Slim & Wide Camera
Tompek ko-tigo@Third Prize x 5 – RM50 Starbucks Voucher
Hadiah Sesagu hati@Consolation Prize x 15 – RM20 McDonald’s Voucher

Copek2 kalau nak monang... Pertandingan berakhir pada : 26th Jan. 2011

No comments:

Sila rate post ini!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...