Monday, December 13, 2010

Akkkuuu chuuuakkk tahap ppeeerRRGHH!!

huh huh.. letihnye event semalam.. event ape?? t aku cite.. ni cite pasal bende yang mencuakkan ni!!! aku dari haritu aku xsedap ati... senarai tampal aku tetiba ade satu subjek yang D... kepala hotak die berjambul... aku nak grad ni... ngengada plak microP ni nak D... Silap2 aku kena amek ujian khas(ujian utk budak2 nak grad tapi xlepas 1 subjek)..gile ape aku nak pegang buku tu balik... plus... AKU MANE ADE BUKU!!!! aku macam xcaye je D... lapan blas kali aku tengok,... SAME AJE!! tengok dpan2 pun D... tengok dari tepi pun D... tngok dri celah kangkang pun D... HAADDOOOYAAAIII... Aku gi event pun dengan semangat yang hilang... Aku da mereng... Haram jadah btul.. kenapa?? KENAPAAA!!!!! da la nak gi event tu boleh sesat timur... tennsen aku.. dlam keta lagi aku da melalak2 sampai ilang suara disebabkann kemerengan yg melampau.. mane yang tau pasal microP tu tau la subjek hape ke jadah tu.. yang xtau tu.. microP ni short form utk microprocessor... Ade gak microC.. tp yg tu aku blajo fundamental die je... Dalam microP ni banyak cite pasal keluarga 8051.. kalau Allahyarham P.Ramlee nye cite kluarga 69 da tunggang terbalik... microP ni lapan kali tunggang terbalik... itu pun sebab aku blaja last minute.. hahahaha... Kalau lah........ Argghhh... waktu tengok result tu aku rase cam nak bagi stone cold stunner+tombstone+german suplex+SmackDown yg len dah kat die... bagi yang nak grad... ni laa worst nigtmare.... lawak yang paling seram... cerita yang lagi seram dari 2 alam.. pecah punggung punye... hari ni... Aku balik dari event... penat mengembara... aku tekan laman web plajar utmkl... masukkan id...........kluar home page... tekan plak senarai tampal(sambil gigil2 n gigit lidah)..tangan lagi seblah da ready nak karate sreen incase tekanan persaan yang melampau... pufff... tumpah ke ladang gandum... aku scroll plahan2 ke barisan yang bertulis microprocessor... mengalihkan pandangan kearah gred dengan kelajuan 1k/jam... kluarlah huruf...











PPEEEERRGGGHHH!!!!C+ la weyh!!!! mampus pi la sape yang baca gred aku pastu cakap hekeleh... C+ da bangga... Aku nye gred... suke hati aku laa... kalau xpuas hati kite race... yang penting aku rase chuakkebebeh.. chuak tahap dewa... the most chuakest thing dalam seminggu... CHUAKS TAHAP PEERRGHHH!!!! tp da xperlu cuak2 lagi.. Yipppaadeeeyyy!!! Haku made it..

huahahaha.. aku da macam org ngantuk dosorong grenade da... aku nak chow... thanks 4 reading... korang chuak x??? kalau cuak tutup computer... tido... chow2... t kte jmpe lagi... cte pasal event.. cte tu panjang sngt... n aku da...ng..annntt...ukkkZZzzzzZZZzzZZZz

2 comments:

afee ali said...

huhu. siyes nitemare la klu rslt ade d neh. wuwuwuuu. =..='

En.Perghh said...

Hahaha..mane x nightmare.. kalau ade D da kne PK plak.. haiyak...

Sila rate post ini!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...